طراحی ویلا مدرن
طراحی ویلا مدرن امروزه طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از متقاضیان ویلاسازی از سبک کلاسیک عبور کرده و به طراحی انواع ویلا مدرن رو آوردهاند. دلیل این امر را میتوان خلاقیت و نوآوری موجود در طراحی ویلای مدرن کوچک و بزرگ دانست. معماران چه به طراحی ویلا مدرن دوبلکس مشغول باشند و چه درگیر طراحی ویلا مدرن فلت، این دو اصل را رعایت میکنند و در عین سادگی، احساس لوکس بودن را به مشتری خود هدیه میدهند. اما این ویلاها چه ویژگیهایی دارند و در چه مراحلی ساخته میشوند؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا درباره ساختمان ویلایی مدرن مفصلاً حرف بزنیم و با ارائه عکس ویلا مدرن شما را با این سبک طراحی آشنا کنیم.
نمونه کارهای طراحی ویلا
آخرین بروز رسانی:
- مرداد ۲۰, ۱۴۰۳
در این مقاله چه می خوانید؟
۱. معرفی ویلا مدرن
سبک مدرن ویلاسازی (مدرنیسم) از رایجترین سبکهای طراحی ویلا است که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. سبک زندگی هوشمند و مدرن شهروندان امروزی باعث شده تا آنها برای اوقات فراغت خود نیز به دنبال ویلایی لاکچری، امروزی و مجهز باشند.
این سبک نسبت به دیگر سبکها جدیدتر است و به دلیل اینکه زیبایی آن در سادگی است و در طراحی آن از هر گونه پیچیدگی دوری شده است، پر طرفدار شده است.
در طراحی یک ویلای مدرن چند فاکتور اصلی مورد توجه است:
- تعادل
- ایستایی
- توازن
- تناسب
- ترکیب رنگهای چشم نواز
در طراحی ویلا به سبک مدرن رنگهای استفاده شده عموماً خنثی هستند که بسته به خواست مشتری و نوع ویلا (فلت، دوبلکس، تریپلکس و …) میتواند به طیف روشن یا تیره نزدیک شود.
۲. ویلا مدرن و ویلا کلاسیک
اکنون با کلیت طراحی ویلای مدرن آشنا هستید. در این بخش ابتدا تعریفی از طراحی ویلا کلاسیک نیز ارائه میکنیم و سپس به مقایسه این دو سبک طراحی و همچنین چگونگی تلفیق آنها میپردازیم.
در طراحی ویلاهای کلاسیک باید به دنبال دو عنصر اصلی یعنی نظم و اصالت باشید. کاخ های مجلل اروپایی که قدمت هزارساله دارند، با ستون های بلند و متعدد و طراحیهای اشرافی خود همزمان که هندسهی دقیق و اصولی را حفظ میکنند، قدرت و اصالت را نیز نمایش میدهند.
در طراحی ویلا مدرن کلاسیک بیشتر از رنگهای مشکی، سفید، قهوه ای شیری، برنزی و طلایی استفاده میشود تا آن حس قدرت، ظرافت و رسمیت را نشان دهد.
۲.۱. مقایسه ویلا مدرن و ویلا کلاسیک
ویژگی ویلای مدرن | ویژگی ویلای کلاسیک |
سبک معاصر | به قدمت یونان باستان |
هدف: نمایش سادگی و خلاقیت و نوآوری | هدف: نشان دادن و به رخ کشیدن یک نمای باعظمت و باشکوه |
عنصر اصلی: شیشه | عنصر اصلی: سنگ |
استفاده بیشتر از اشکال با زاویه های تیز | استفاده بیشتر از اشکال منحنی |
۲.۲. طراحی ویلای تلفیقی
همانطور که از اسم این سبک مشخص است، این نوع طراحی تلفیقی از چند سبک است و به هم آمیختن چند سبک رایج در معماری ویلا را شامل میشود. بیشتر افراد تنوع طلب و ریسک کننده دنبال این سبک میروند و البته که انتخاب این سبک نیازمند جسارت زیادی است.
فردی که خواهان این سبک معماری است علاقهی زیادی به تفاوتها و تضادها دارد. این سبک، سبک موردعلاقه معماران و طراحان داخلی خلاق است و این امکان را به آنها میدهد که با استفاده از ایدههای خود ویلایی منحصر به فرد را طراحی و اجرا کنند. طراحی ویلایی تلفیقی نیز همچون سایر سبکها از اصول و ضوابط خاص خود پیروی میکند.
میتوان گفت این سبک به نوعی تداعی کننده عبارت بینظمی در عین نظم است. این سبک طراحی جزییات بیشتری دارد و نیازمند دقت بالا در ساخت و اجراست و حتما باید توسط متخصصان و معماران باتجربه ساخته شود.
هزینه مشاوره طراحی و ساخت ویلا مدرن در شرکت فنی مهندسی چگونه است؟
برای دنبال کردن ما در اینستاگرام کلیک کنید.
۲.۲. طراحی ویلای تلفیقی
همانطور که از اسم این سبک مشخص است، این نوع طراحی تلفیقی از چند سبک است و به هم آمیختن چند سبک رایج در معماری ویلا را شامل میشود. بیشتر افراد تنوع طلب و ریسک کننده دنبال این سبک میروند و البته که انتخاب این سبک نیازمند جسارت زیادی است.
فردی که خواهان این سبک معماری است علاقهی زیادی به تفاوتها و تضادها دارد. این سبک، سبک موردعلاقه معماران و طراحان داخلی خلاق است و این امکان را به آنها میدهد که با استفاده از ایدههای خود ویلایی منحصر به فرد را طراحی و اجرا کنند. طراحی ویلایی تلفیقی نیز همچون سایر سبکها از اصول و ضوابط خاص خود پیروی میکند.
میتوان گفت این سبک به نوعی تداعی کننده عبارت بینظمی در عین نظم است. این سبک طراحی جزییات بیشتری دارد و نیازمند دقت بالا در ساخت و اجراست و حتما باید توسط متخصصان و معماران باتجربه ساخته شود.
۳. مراحل طراحی و ساخت ساختمان ویلایی مدرن
طراحی ویلای مدرن مراحل مشخصی دارد که باید توسط مهندسان معمار به دقت پیش بروند. از جمله مهمترین مراحل طراحی خانه های ویلایی مدرن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- طراحی معماری ویلای مدرن
- طراحی سازه ویلا مدرن
- طراحی محوطه ویلا مدرن
- طراحی نمای ویلا مدرن
- طراحی داخلی ویلا مدرن
با ما همراه باشید تا مراحل مشترک طراحی انواع ویلا مدرن، از ویلا کوچک گرفته تا ویلاهای بزرگ دوبلکس و تریپلکس را بررسی کنیم.
۳.۱. طراحی معماری ویلای مدرن
در اولین قدم، معماران با توجه به زمین محل ساخت ویلا باید پلان اصلی ویلا مدرن را طراحی کنند. در طراحی معماری ویلای مدرن باید به چند مورد توجه شود. اتاق مهمان عموماً کنار آشپزخانه و در طبقه همکف ویلا طراحی میشود و آشپزخانه نیز با یک در متصل کننده در مجاورت استخر و فضای باز قرار میگیرد. البته این فقط یک مدل از طراحی معماری مدرن است.
۳.۲. سقف ویلا مدرن
سقف ویلای مدرن عموماً بلند است و امکانات مختلفی برای طراحی آن وجود دارد؛ به عنوان مثل:
- شما میتوانید سقف ویلا مدرن خود را به صورت شیروانی طراحی کنید.
- طراحی روف گاردن امروزه طرفداران بسیاری دارد.
- استفاده از باتری های خورشیدی در سقف میتواند با تولید انرژی برای ویلا همراه باشد.
شیروانی ویلا مدرن
اینکه تصور کنیم شیروانی قدیمی شده است و در ویلاهای مدرن از این نوع سقف استفاده نمیشود، اشتباه است. سقف های شیروانی میتوانند خطوط مرتب، پنجره های بزرگ و … ترکیب شوند و سقف یک ویلای مدرن را بسازند.
از جمله ویژگی هایی که سقف شیروانی را مدرن میکند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- فضای شیشهای بزرگ
- طراحی نامتقارن
- استفاده از مصالح تخت مانند فلز
- برآمدگیهای عمیق
آیا نیاز به مشاروه طراحی و ساخت ویلا دارید؟
۳.۳. طراحی محوطه ویلا مدرن
اینکه محوطه ویلا مدرن چگونه طراحی میشود ارتباط مستقیم دارد با متراژی که در دست داریم. نکته مهم اینجاست که متراژ ما هرچقدر هم که باشد، در طراحی محوطه نباید افراط و زیادهروی کنیم و حفظ سادگی در عین زیبایی و لوکس بودن اهمیت دارد.
برای طراحی محوطه ویلا مدرن میتوان از خطوط مورب یا خطوط زاویهدار استفاده کرد.
در لیست زیر میتوانید با برخی از امکانات در دسترس برای طراحی محوطه ویلا مدرن آشنا شوید:
- آبنما
- لمکده
- فضای باز
- جکوزی
چراغ محوطه ویلا مدرن
نورپردازی نیز در طراحی ویلای مدرن (خصوصاً ویلاهای کوچک) مهم است و به همین دلیل از تعداد زیادی از لامپها و چراغ ها در محوطه ویلای مدرن استفاده میشود. برای انتخاب نوع چراغ محوطه ویلا مدرن باید در نظر بگیرید که:
- چراغ انتخابی برای شرایط آب و هوایی محل احداث ویلا مناسب است یا نه؟
- میزان مصرف انرژی چراغ انتخابی چقدر است؟
از جمله چراغ هایی که برای طراحی محوطه ویلای مدرن استفاده میشود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- چراغهای پارکی
- انواع چراغ ایستاده
- چراغهای سردری
- چراغهای دیواری
طراحی باغچه ویلا مدرن
استفاده از گیاهان بومی و توجه به شرایط زیست گیاهان انتخابی در موقعیت جغرافیایی ویلا دو نکته مهم در طراحی باغچه ویلا مدرن هستند. باغچهای که طراحی میشود، تاثیر مستقیم بر زیبایی و طراحی محوطه ویلا مدرن شما دارد و مهم است که با مجموعه اِلِمانهای محوطه در تناسب باشد.
برخی از ویژگی هایی که در طراحی باغچه کوچک یا بزرگ انواع ویلا مدرن استفاده میشود، عبارتند از:
- درختان و گیاهان بومی یا تزئینی که فضا را شلوغ نکنند
- مبلمان مناسب برای طراحی فضای نشیمن در باغچه
- استفاده از وسایلی مانند شومینه گازی
هنوز دو مرحله اصلی دیگر طراحی انواع ساختمان ویلایی مدرن باقی مانده است. ادامه مقاله را از دست ندهید.
۳.۴. طراحی نمای ویلا مدرن
در طراحی سبک مدرن و لاکچری سعی میشود تا فضایی یکپارچه را در نما و فضای داخلی ویلا ایجاد کرد به طوری که فضای داخلی یکدست و وسیعی داشته باشیم.
در نمای ویلاهای مدرن از تو رفتگی استفاده میشود که این عمل باعث ایجاد سایه در نما و دو یا سه بعدی شدن آن میشود. این کار باعث میشود تا نور خورشید مستقیماً به داخل ویلا نتابد.
طراحی نمای ویلا مدرن فضای خارجی زیادی دارد و این فضاهای خالی غالبا با شیشه پر میشوند و اکثر ویلاهای مدرن پنجرههایی بزرگ و بلند دارند. گاهی ممکن است به جای ایجاد دیوار با بتن و … از شیشه استفاده شود که نمای کار را شیکتر میکند و در انواع ویلاهای مدرن دیده میشود.
طراحی نمای ویلا مدرن امروزه به سمت مینیمال شدن و مدرن شدن میرود و کمتر کسی به دنبال ایجاد نمای کلاسیک است، اما به هر حال هر فرد سلیقه خود را دارد و میتواند بر حسب نیاز و سلیقه خود طراحی نمای مدرن یا کلاسیک انجام دهد.
۳.۵. طراحی داخلی ویلا مدرن
این سبک، سبک موردعلاقه معماران و طراحان داخلی است. معماری مدرن محدودیت کمتری دارد و به همین علت است که طراحیهای تکراری نمیبینیم. همچنین این سبک محدودیتی در متریال ندارد و فرد میتواند طبق سلیقه شخصی خود از تلفیق بتن، چوب، شیشه و … استفاده کند.
در طراحی داخلی ویلا مدرن باید از پنچرههای بزرگ که دیدشان مشرف به باغ است، استفاده شود. در این سبک معماری تلاش بر این است که فضا تا جای ممکن باز و یکدست باشد و از هر ستون و دیوار اضافی پرهیز میشود.
طراحی داخلی ویلا مدرن به جزئیات کوچک توجه ویژهای میکند و تلاش دارد با سادهگرایی و مینیمالیسم، فضایی آرام بسازد.
۴. انواع ویلاهای مدرن از نظر طبقات
از نظر تعداد طبقات، ویلاهای مدرن را میتوان به ۴ دسته اصلی تقسیم کرد:
- ویلا مدرن همکف و یک طبقه
- ویلا مدرن نیم پیلوت
- طراحی ویلا مدرن دو طبقه (دوبلکس)
- طراحی ویلا مدرن سه طبقه (تریبلکس)
از ویلا مدرن همکف گرفته تا ساختمان ویلایی مدرن دوبلکس در ادامه شرح داده میشوند. با ما بمانید.
۴.۱. طراحی ویلا مدرن یک طبقه و همکف
طراحی و ساخت ویلا معمولاً هزینه هنگفتی دارد. علاوه بر این ممکن است زمینی که مورد نظر است ظرفیت ساخت ویلای چند طبقه را نداشته باشد. از این لحاظ شاید ساخت و طراحی یک ویلا مدرن فلت گزینه بهتری باشد. این نوع طراحی در فضاهای کوچک بهتر جواب میدهد.
طراحی ویلا مدرن یک طبقه این امکان را به معمار میدهد تا از امکانات مدرن و بهروز با دست باز استفاده کند و مدت بیشتری را در طراحی فضای باز محوطه بگذراند و از ظرفیتهای آن بهره ببرد. این تایپ ویلا مناسب کسانی است که میخواهند هزینه کمتری بکنند اما یک ویلای زیبا و جادار و بزرگ داشته باشند.
اصلیترین ویژگی طراحی ویلا مدرن یک طبقه سادگی در عین مدرن بودن آن است. در واقع میتوان گفت این نوع از ویلاسازی در دسته بندی ویلاهای ساده و مینیمال قرار میگیرد. طراحی پلان این ویلا طوری است که افراد بتوانند به راحتی به تمام فضا دسترسی داشته باشند.
در طراحی ویلا مدرن یک طبقه از هرگونه طراحی پیچیده و شلوغ دوری میشود. در این ویلاها از نهایت یک یا دو متریال استفاده میشود و از لحاظ ساخت و ساز و طراحی تا اجرا زمان کمتری صرف میشود. به همین علت است که این نوع ویلا طرفداران بیشتری دارد.
نمای ویلا مدرن یک طبقه
طراحی نمای ویلا مدرن یک طبقه باید به گونهای باشد که هر کس با دیدن آن بتواند سبک اصلی معماری ویلا را تشخیص دهد و البته مشتاق به ورود شود. در نمای ویلای فلت عموماً تلاش بر استفاده از خطوط عمودی است چرا که این نوع ویلا به دلیل یک طبقه بودن عموماً کشیده طراحی میشوند. تضاد میان این کشیدگی و خطوط عمودی، تصویری درست از نمای یک ویلا مدرن یک طبقه میسازد.
۴.۲. ویلا مدرن نیم پیلوت
به زبان ساده ویلا مدرن نیم پیلوت ویلایی است که نه به صورت فلت و نه به صورت دوبلکس طراحی میشود و شما در این نوع طراحی ویلایی بین این دو نوع دارید. ساختمان ویلایی مدرن نیم پیلوت، ویلایی است که در آن یک نیمطبقه به جلوی ساختمان اضافه میشود. اما این نیم طبقه چه کارکردی دارد؟
از نیم طبقه ویلا مدرن نیم پیلوت عموماً برای مصارف زیر استفاده میشود:
- پارکینگ
- موتورخانه
- انباری
ویلاهای مدرن نیم پیلوت از ویلاهای دوبلکس ارزان تر و از ویلاهای فلت مفیدتر هستند.
اگر به دنبال آشنایی با ساختمان ویلایی مدرن دولکس یا تریپلکس هستید، با ما در ادامه مقاله «طراحی ویلا مدرن» همراه بمانید.
۴.۳. طراحی ویلا مدرن دوبلکس
طراحی ویلا مدرن دو طبقه (دوبلکس) از محبوبترین تایپهای ویلاسازی است. این نوع ویلاها مناسب خانوادههای شلوغ و پرجمعیت است. البته پلان طراحی ویلا مدرن دوبلکس به صورتی است که افرادی که خواهان یک فضای شخصی و خصوصی هستند هم میتوانند از آن بهره ببرند.
طراحی ویلای مدرن دوبلکس به صورتی است که طبقات توسط یک راه پله از هم جدا میشوند. معمولا فضاهای عمومی و نیمه خصوصی مانند آشپزخانه در طبقه فلت یا اول ویلا طراحی میشوند و فضاهای خصوصی مثل اتاق خواب در طبقه دوم.
بهترین مکان ساخت و طراحی ویلا مدرن دوبلکس در شمالیترین قسمت زمین است.در این صورت میتوان بیشترین استفاده را از نور و انرژی داشت. در این حالت خورشید از سمت شرق طلوع میکند و طی روز متمایل به جنوب شده و از غرب، غروب خواهد کرد.
۴.۴. طراحی ویلا مدرن تریبلکس
ویلا تریبلکس به ویلایی اطلاق میشود که فضاها و طبقات آن به صورت عمودی به یکدیگر متصل میشوند. در این نوع ویلا ارتباط آزاد بین طبقات وجود دارد. هدف طراحی ویلا مدرن تریپلکس ساخت یک فضای شیک و با امکانات لوکس است. این نوع ویلا فضای زیادی برای انواع چیدمان مناسب سلیقه افراد را داراست.
این نوع ویلا به دلیل داشتن فضای زیاد و بزرگ میتواند دارای امکاناتی چون فضای تفریحی و ورزشی باشد و هر نوع سلیقهای را راضی نگه دارد.
چشم انداز این ویلاها نیز بسیار عالی و چشم نواز است و با توجه به موقعیت جغرافیایی ممکن است دارای ویو ابدی نیز باشد.
سقف این ویلاها بلند و مرتفع است که طبقه اول آن به فضاهای عمومی چون: آشپزخانه، نشیمن و … تخصیص داده میشود. طبقات بالای ویلا نیز به فضاهای خصوصی و نیمه خصوصی چون: اتاق خواب، نشیمن خصوصی و … اختصاص داده میشود.
۵. انواع ساختمان ویلایی مدرن از نظر وسعت
سادهترین تقسیمبندی برای ویلا مدرن بر اساس وسعت، «کوچک» و «بزرگ» است. ما این سادگی را میپذیریم تا بتوانیم نکات مهمی را به نسبت فضای دردسترس برای طراحی بررسی کنیم.
۵.۱. طراحی ویلای مدرن کوچک
اگر فضای زمین شما برای ساخت ویلا کوچک است یا ترجیح میدهید باغ شما بزرگتر از ساختمان ویلایتان باشد، باید به سراغ ویژگیهای منحصربهفرد طراحی ویلای مدرن کوچک بروید تا بتوانید از حداقل فضا، حداکثر استفاده را ببرید.
در طراحی ویلا مدرن کوچک عموماً از فضا استفاده بهینه میشود و رنگ های استفاده شده در ویلا به گونهای انتخاب میشوند که فضا را بزرگتر نشان دهند. این رنگها اغلب در طیف رنگهای روشن قرار دارند.
درباره طراحی داخلی ویلا مدرن کوچک نیز باید توجه شود که مبلمان فضای زیادی را اشغال نکنند و سادگی خود را حفظ نمایند. همچنین نورپردازی ویلا باید بتواند فضای داخلی و خارجی ویلا را زیباتر کند. به این منظور میتوان از سطوح شیشهای و سنگی و همچنین آینه ها استفاده کرد.
۵.۲. طراحی ویلای مدرن بزرگ
وقتی دست شما در متراژ و استفاده از فضا باز باشد، میتوانید با فراغ بال ویلای خود را طراحی کنید. استفاده از استخر، جکوزی و مدرنترین امکانات در طراحی ویلا مدرن بزرگ مجاز است و معماران حتی میتوانند به طراحی به صورت دوبلکس و تریبلکس فکر کنند.
دقت داشته باشید که عدم وجود محدودیت در استفاده از فضا، مانع از خلاقیت نمیشود و این ویژگی به عنوان اصل و اساس طراحی ویلا مدرن همواره در نظر گرفته میشود.
۶. انواع طراحی ویلا به سبک مدرن از نظر مصالح
تنوع مصالح در دسترس و البته مجاز برای طراحی ویلا مدرن بالا است اما مهمترین انواع آن را میتوان شیشه و چوب دانست. در ادامه ویلاهای مدرن طراحی شده با این دو نوع متریال را بررسی میکنیم.
۶.۱. ویلا مدرن شیشه ای
یکی از مواردی که امروزه در طراحی ویلای مدرن استفاده میشود، شیشه است و فرقی نمیکند طراحی ویلا مدرن دوبلکس باشد یا طراحی ویلا مدرن تریبلکس باشد یا فلت. شیشه عضو مهمی از یک ویلای مدرن و لاکچری است که جدا از بحث زیبایی آن میتواند باعث بهرهگیری بیشتر از نور طبیعی خورشید شود.
از مزایای طراحی ساختمان ویلایی شیشه ای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از نور طبیعی و کاهش مصرف انرژی
- بزرگتر نشان دادن فضای داخلی ویلا
- ایجاد حس امنیت و آرامش
۶.۲. ویلا مدرن چوبی
ویلاهای مدرن چوبی با نهایت خلاقیت طراحی میشوند و آنچه آنها را از کلبه های چوبی قدیمی مجزا میکند، همین خلاقیت و نوآوری در طراحی و ساخت است. در ساخت و طراحی این نوع ساختمان ویلایی مدرن میتوان از پارامترهای زیر استفاده کرد:
- نورپردازی های مدرن
- استخر و جکوزی
- تکنولوژیهای جدید و سیستمهای هوشمند
- سقف متحرک
- سیستم های گرمایشی و سرمایشی مدرن
در بخش بعدی به سراغ انواع سازه در طراحی ویلا مدرن و همچنین هزینه طراحی ساختمان ویلایی مدرن میرویم. با ما بمانید.
۷. انواع سازه در ساخت ویلا
در ویلا سازی مدرن، سازههای مختلف و متنوعی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
- سازه بتنی
- سازه فلزی
- سازه باربر
- پوسته
- ساختار قاب
- ساختار خرپا
- کابل وقوس
و …
سازه ساختمان ویلایی مدرن توسط هندسه و بر اساس آن طبقه بندی میشود و میزان ظرفیت، کشش و باربری سازهها را تعیین میکند.
۸. طراحی ویلا مدرن در شمال
اکثر نقاط ایران به دلیل موقعیت جغرافی آن، آب و هوای گرم و خشک دارد به جز مناطق شمالی کشور که مناسب ویلاسازی و سرمایهگذاری از طریق ویلاسازی است. منطقه شمال ایران به دلیل خوش آب و هوا بودن طرفداران زیادی دارد و طی چند سال اخیر افراد زیادی علاقهمند به ساخت ویلا در شمال کشور شدهاند تا اوقات فراغت خود را در آن به دور از هیاهوی شهری سپری و به آرامش دست پیدا کنند.
ساخت ویلا مدرن در شمال ایران قوانینی دارد که باید رعایت شوند تا سازه از هرگونه تهدید و تخریب در امان باشد؛ از جمله:
- سقف این ویلاها باید شیب دار و سفالی باشد که رطوبت و آب در آن باقی نماند.
- سازه باید روی ارتفاع بنا شود و از سطح زمین فاصله داشته باشد تا رطوبت از زمین به آن نفوذ نکند
- سقف این ویلاها باید شیب دار و سفالی باشد که رطوبت و آب در آن باقی نماند.
- سازه باید روی ارتفاع بنا شود و از سطح زمین فاصله داشته باشد تا رطوبت از زمین به آن نفوذ نکند.
- باید از متریالی استفاده شود که ضریب حرارتی آن حداقلی باشد و اگر از مصالح فلزی استفاده میشود، باید حتما با دقت و ظرافت و اصولی رنگ آمیزی شود تا از زنگ زدگی آن جلوگیری شود.
مورد بعدی نیز گرفتن مجوزهای لازم برای ساخت و ساز ویلا در شمال کشور است.
۹. هزینه طراحی ویلا
با توجه به شیوه طراحی انواع ویلا مدرن و نوع متریال استفاده شده، هزینه ها متفاوت خواهد بود. در ذیل مواردی را که بر هزینه های ساخت یک ویلا مدرن تاثیر میگذارد، خواهید دید:
- هزینه طراحی نقشه های معماری
- هزینه نقشه های سازه
- هزینه طراحی نقشه های الکتریکال و مکانیکال
- هزینه طراحی نما
- هزینه طراحی داخلی
یادمان باشد که هزینه ساخت ویلا مدرن از طراحی آن بیشتر است و ۹۰ درصد هزینهها را شامل میشود. این که تامین کننده مصالح داخلی باشد یا خارجی نیز در این امر تاثیرگذار است.
۱۰. جدیدترین ویلاهای مدرن
طراحی ویلا مدرن هر روزه با تحولات جدیدی همراه است و امروزه حتی با معماری و طراحی ویلا پسامدرن نیز روبهرو هستیم. ما در ادامه برخی از انواع بهروزترین طراحی های ویلا مدرن را به شما معرفی میکنیم.
۱۰.۱. طراحی مدرن ویلای سو SU
ویلا مدرن سو SU یک ویلای مدرن با معماری متفاوت است که توسط الکساندر برنر (Alexander Brenner) طراحی شد. معماری این ویلا به گونه ای است که همواره احساس دنج بودن را به مخاطب میدهد البته موقعیت جغرافیایی آن یعنی جنگلی در اشتوتگارت آلمان در این ایجاد این حس بیتاثیر نیست. ظرافت و پیچیدگیهایی که در طراحی این ویلا به کار رفته است، نبوغ معمار را نشان میدهد.
از ویژگی های ویلا مدرن سو میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ساخته شده در زمینی به وسعت ۲۱۲۵ متر مربع
- متراژ ویلا ۶۴۰ متر مربع
- دارای یک سازه گاراژ نقرهای
- باغ ویلایی با دریاچه
- کفپوش سنگفرش
۱۰.۲. ویلا مدرن لاکچری
این روزها اصطلاح لاکچری را به کرات در مکالمات روزمره میشنویم اما این واژه در طراحی ویلا مدرن چه معنایی دارد؟ در پاسخ باید بگوییم که ویلاهای مدرن لاکچری معمولاً:
- با نورهای درخشانی در نشیمن همراه هستند.
- درهای داخلی بدون قاب دارند.
- از تکنولوژیهای روز دنیا استفاده میکنند.
- با متریال هایی مانند کاشیهای مرمر مشکی، شیشههای آکریلیک، منبتهای پوسته دار طلایی یا تختههای کفپوش سه بعدی و … ساخته میشوند.
۱۰.۳. ویلا مدرن کانکسی
ویلا کانکسی به ویلایی گفته میشود که به شما امکان جابهجایی آسان آن را میدهد. در واقع یک ویلا مدرن کانکسی یک سازه از پیشساخته شده است که نه تنها تمامی امکانات یک ویلای معمولی را به شما میدهد بلکه مزایای خاصی را نیز به همراه دارد؛ از جمله:
- مقاومت بیشتر در برابر زلزله
- طراحی متفاوت و منحصربهفرد
- مقاوم در برابر سرما و گرما و تنوع مصالح برای عایق بندی
۱۱. نکات کلیدی در طراحی خانه ویلایی مدرن
از جمله اساسیترین اصولی که در طرح ویلا مدرن باید در نظر گرفته شود، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توجه به طبیعت و محیط اطراف ویلا
- ایجاد حس صلح و امنیت در فضای داخلی ویلا
- ایجاد احساس تعلق و شوق برای خاطره ساختن در ویلا
- دقت ویژه به شیوه نورپردازی همزمان با کنترل مصرف انرژی